معرفی بهترین پلان‌های باز در طراحی دکوراسیون داخلی اداری

معرفی بهترین پلان‌های باز در طراحی دکوراسیون داخلی اداری

روند طراحی دکوراسیون اداری با توجه به انتظارات مشتریان می‌ تواند متفاوت باشد. از سوی دیگر در زمان این کار حتما باید نوع کاربری مورد نظر را مشخص کنیم تا طراحی متناسب با نیاز انجام گردد. یکی از روش‌ های طراحی که در سال های اخیر برای دکوراسیون فضای اداری بسیار مورد توجه واقع شده است، طراحی دکوراسیون پلان باز است. البته این روش طراحی همواره منتقدان و طرفداران خود را داشته است. اما اگر بی‌ طرفانه به این موضوع نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که این شیوه طراحی دکوراسیون اداری می‌ تواند مزایای زیادی برای یک شرکت یا اداره داشته باشد.

در ادامه این مطلب از سایت پیرامید طرح قصد داریم با معرفی بهترین پلان‌ های باز در طراحی دکوراسیون داخلی اداری شما را با این روند طراحی دکوراسیون داخلی بیشتر آشنا کنیم.

طراحی دکوراسیون فضای داخلی پلان باز چیست؟

طراحی دکوراسیون فضای داخلی پلان باز به گونه‌ ای از طراحی گفته می‌ شود که در آن فاصله بین بخش‌ ها مختلف بیشتر است. از همین رو وقتی در ورودی اتاق یا فضای مورد نظر خود بایستیم، متوجه پهناور بودن و زیاد بودن مساحت آن خواهیم شد. زمانی که چیدمان بخش‌ های مختلف یک دفتر کار در دکوراسیون داخلی اداری پلان باز به درستی انجام شود، فضای کافی برای فعالیت افراد و رفت و آمد آنها فراهم خواهد بود.

از سویی دیگر تعامل بین نیروهای کار شما افزایش می‌ یابد. البته این مورد بسیار مهم را نباید به هیچ عنوان فراموش کنید که اگر روند طراحی دکوراسیون اداری پلان باز به درستی انجام نگردد، نتیجه معکوس خواهد داشت و باعث کاهش بهره‌ وری و میزان تمرکز کارکنان شما می شود.

طراحی دکوراسیون فضای داخلی پلان باز چیست؟

مزایای اصلی طراحی دکوراسیون داخلی پلان باز چیست؟

بیشتر شرکت هایی که سراغ طراحی داخلی اداری اعلام باز می‌ روند، نقطه نظر کلی و مبهمی در مورد طراحی دکوراسیون داخلی پلان باز دارند. این در صورتی است که قبل از اقدام به طراحی به این سبک باید حتماً دلایل خوبی برای انجام این کار داشته باشیم.

  • تاثیرات مثبت بر روی بازدهی کلی کارکنان یک اداره شرکت: تجربه نشان داده است که اگر روند طراحی دکوراسیون اداری پلان باز به شکل اصولی و صحیح انجام شود، می‌ تواند تاثیرات مثبتی روی بازده نیروی کار شما بگذارد.
  • استفاده از این شیوه طراحی باعث می‌ شود تا هزینه کلی شما برای اجرای دکوراسیون داخلی اداری تا حد قابل توجهی کاهش یابد. استفاده از این روش در شرکت‌ هایی که فضای کافی در اختیار ندارند می‌ تواند انتخابی مناسب و عاقلانه باشد.

انواع طراحی پلان باز در اداره‌ ها

بسته به اینکه از طراحی پلان باز در کدام قسمت از اداره خود میخواهید استفاده کنید، روند این کار متفاوت می‌ باشد. از همین رو در ادامه این قسمت ما قصد داریم بسته به تاثیر طراحی و هدفمان، انواع روش‌ های استفاده از پلان‌ های باز در طراحی دکوراسیون داخلی اداری را بررسی کنیم.

  • ایجاد فضای استراحت
    طراحی پلان باز می‌ تواند برای محل استراحت کارکنان یک شرکت طراحی شود که در آن بتواند به راحتی این اوقات فراغت خود را بگذرانند و با یکدیگر تعامل داشته باشند.
  • ایجاد فضای آموزشی مناسب
    با استفاده از طراحی پلان باز می‌ توان یک اتاق آموزش مناسب برای کارکنان شرکت یا اداره تدارک دید. روند چیدمان وسایل در اتاق باید به گونه‌ ای باشد که با رفت و آمد افراد و یا داشتن دید کافی نسبت به قسمت‌ های مختلف مشکلی پیش نیاید.
  • ایجاد یک محیط اجتماعی
    در بسیاری از موارد اتاق انتظار یک شرکت یا اداره می‌ تواند با طراحی پلان باز بسیار زیبا تر به نظر برسد و کارایی بیشتری هم دارد.
  • ایجاد فضایی مناسب برای همکاری
    در شرکت ها و اداره هایی که انجام کار گروهی اهمیت دارد، می‌ توان با استفاده از پلان باز روند طراحی دکوراسیون فضایی داخلی را به گونه ای انجام داد که تعامل افراد مختلف اداره به حداکثر برسد.
  • افزایش تمرکز
    در مواردی که قصد داریم فضایی کافی و مناسب برای تمرکز کارکنان در نظر بگیریم، استفاده از دکوراسیون فضای اداری به صورت پلان باز می‌ تواند گزینه مناسبی باشد.

استاندارد‌های مربوط به طراحی دکوراسیون داخلی پلان باز

استاندارد‌های مربوط به طراحی دکوراسیون داخلی پلان باز

شناخت استانداردهای اصلی برای طراحی پلان با اجازه می‌ دهد تا بهترین نمونه از این طراحی را در مکان مورد نظر خود پیاده سازی کنید. قبل از همه چیز باید این نکته مهم را به یاد داشته باشید که طراحی‌ های پلان باز از پیش آماده شده حتماً برای شما کارایی مناسبی نخواهند داشت و باید سراغ طراحی دکوراسیون فضای داخلی اختصاصی بروید.

در صورتی که هدف شما از طراحی پلان باز ایجاد یک محیط تعاملی برای کار کردن است، باید روند طراحی را به شیوه‌ای کنید که در زمان رفت و آمد کارکنان، اختلالی در فضای موردنظر به وجود نیاید. همچنین فراموش نکنید که اگر طراحی پلان باز نتواند تاثیر مثبتی روی روند کار نیروی شما داشته باشد، یعنی این کار را به شکل صحیح انجام نداده‌ اید و بهتر است سراغ روش‌ های دیگر طراحی بروید.

از سوی دیگر با طراحی دکوراسیون داخلی پلان باز به این نیاز دارید که آموزش‌ های لازم و نکات ضروری برای کار در محیط اشتراکی را به کارکنان خود آموزش دهید تا شاهد افزایش کارایی آنها باشید.

ابعاد فضای مورد نظر برای اجرای طراحی دکوراسیون اداری پلان باز

خالی بودن بیش از حد محیط کار و یا شلوغ بودن بیش از حد آن تاثیرات منفی زیادی روی روند کار نیروی شما خواهد داشت. پس برای انجام این کار باید حتماً اصول مهمی که در این زمینه طراحان و مهندسان در نظر گرفته‌اند را رعایت کنید. از سوی دیگر استفاده از تجهیزاتی مانند میز، صندلی، مبلمان اداری و… باید به شکل اصولی انجام شود که مشکلی برای کارکنان به وجود نیاورد.

برای پرسیدن سوالات خود در خصوص این روش طراحی و یا سایر جزئیات مربوط به آن میتوانید با متخصصین سایت پیرامید طرح تماس بگیرید و مشکلات خود را با آنها در میان بگذارید. مشاوران ما همواره سعی می‌کنند راهکارهایی که دسته به فضای مورد نظر شما می‌ تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد را در اختیارتان قرار دهند.

سوالات متداول

آیا طراحی پلان باز برای دکوراسیون داخلی اداری مناسب است؟

برای پیدا کردن پاسخ این سوال باید با افراد متخصص مشورت کنید تا بسته به مکان مورد نظر و نیازهای شما مشاوره‌ های لازم را در اختیارتان قرار دهند.

چطور باید طراحی پلان باز برای محیط اداره خود را انجام دهیم؟

برای این کار حتماً باید از افراد متخصص کمک بگیریم و راهنمایی‌ های لازم را از آنها دریافت کنیم.

طراحی پلان باز برای چه مکان‌ هایی مفید است

این روش طراحی برای مکان‌ هایی که مساحت کافی دارند، گزینه مناسبی است و بسته به موارد نیاز شما، انعطاف پذیری بالایی نیز دارد.

مزایای طراحی دکوراسیون اداری پلان باز چیست؟

استفاده بهینه از فضا، ایجاد محیط مناسب برای فعالیت و تعامل کارکنان، افزایش بازده و کاهش نیاز به متریال گوناگون برای طراحی دکوراسیون اداری بخشی از مزایای این روش طراحی می‌ باشند.

اصول مربوط به طراحی پلان باز چه مواردی هستند؟

طراحی پلان باز باید به گونه‌ ای انجام شود که کارکنان شما بتوانند همزمان با داشتن تعامل فضای کار کافی برای انجام فعالیت‌ ها و یا رفت و آمد را در اختیار داشته باشند.