ام دی اف سقف | پیرامید طرح

سقف MDF

امروزه در دیزاین داخلی محیط های اداری و یا منازل مسکونی، طراحان دست به هنرنمایی و خلاقیت های گسترده در ایجاد سقف های مدرن و  زیبا زده اند که می توان از آن جمله به استفاده از چوب در سقف فضاهای گوناگون اشاره کرد. البته ایده استفاده از چوب در سازه های ساختمان بسیار قدیمی نشات گرفته است ولی بکارگیری آن با سطوح صاف و یا به عبارت دیگر ام دی اف یک ایده جدید در این صنعت به حساب می آید.

استفاده از چوب در زیر سقف های کاذب تداعی کننده ساختمان های بسیار قدیمی با سازه های چوبی می باشد. ولی با تفکرات مدرنیزه شده از سطح و حجم آن و با بهره گیری از ام دی اف در کنار رو کش های بسیار زیبا ایده ای خاص برای دکوراسیون داخلی منازل محسوب می گردد.

سقف MDF؛ ایده ای نوین و ارزان از کلاسیک تا مدرن:

سقف MDF کلاسیک تا مدرن | پیرامید طرح

سقف ام‎ دی ‎اف یکی از ایده‌های بسیار زیبا در دکوراسیون داخلی است. دکوراسیون واژه‌ای فرانسوی است که در زبان فارسی به عنوان طراحی داخلی ترجمه شده است. طراحی دکوراسیون، دانش آکادمیک و علمی است که در قالب زیبایی و هنر، جلوه می‌کند. طراحی دکوراسیون داخلی هماهنگ کردن تمام آن چیزی است که در فضای داخل یک ساختمان قرار دارد. هماهنگی بین اثاثیه، رنگ، پوشش کف، دیوار، سقف و هر چیزی که می‎بینیم. علاوه بر جنبه زیباشناسی به بعد کاربردی آن نیز توجه می‌کند.

طراح دکوراسیون داخلی برای هماهنگی و زیباسازی از سبک‎های مختلف پیروی می‎کند. سبک‎هایی مانند کلاسیک، مدرن، مینیمال، نئوکلاسیک و… را می توان نام برد. تمام المان ها باید از سبک انتخابی پیروی کنند. به طور مثال سقف های ام دی اف در هر دو سبک مدرن و کلاسیک کاربرد دارند. همچنین طراح دکوراسیون داخلی با توجه به نوع کاربری که فضا دارد سایر ویژگی‎ها را تعریف می‎کند. مانند طراحی دکوراسیون اداری، مسکونی (طراحی سقف آشپزخانه با ام دی اف در سبک مدرن و…) آموزشی یا تجاری که متفاوت خواهند بود.

سقف‎ mdf، از آشپزخانه تا اداره:

ام دی اف سقف | پیرامید طرح

سقف ام‎ دی ‎اف که کاربرد وسیعی دارد. به عبارتی در طراحی دکوراسیون داخلی برخی متریال‎ ها در هر سبکی قابل استفاده هستند. طراحی سقف با ام دی اف ساخته شده از تخته های mdf، در واقع جایگزین چوب شده است. در گذشته در اکثر خانه ها و ساخت لوازم خانه از چوب (ماده‎ای طبیعی و زیبا) استفاده می‎شد. امروزه به دلیل ملاحظات زیست محیطی و قیمت بالای آن کمتر استفاده می‎شود.

Mdf نوعی چوب با دانسیته یکنواخت در تمام سطوح و دارای چگالی متوسط است. از خرده چوب، مواد چسبنده و رزین ساخته می‎شود. در برابر پوسیدگی و ترک خوردن مقاوم است. این ویژگی‌ها باعث استقبال از mdf در طراحی دکوراسیون اداری و طراحی سقف ام‎ دی ‎اف جدید در هر فضایی شده است. مانند تزیین سقف پذیرایی با ام دی اف، یا دکور ام دی اف پذیرایی که به راحتی از ترکیب کناف ام دی اف برای ایده پردازی مدرن‌تر استفاده می‎شود. همچنین به ساخت سقف آشپزخانه ام دی اف می‎ توان اشاره کرد.

mdf جایگزین چوب است و دارای طیف رنگ قهوه ‎ای روشن تا قهوه‎ ای تیره می‎باشد. امروزه از mdf استفاده گسترده‌تری می‎شود. روکش‎ های مختلف برای آن طراحی و ساخته شده است. مانند ام دی اف با روکش لمینت، ممبران، اکریلیک، هایگلاس، ملامینه و روکش IV را می ‎توان نام برد. mdf با روکش‎های متنوع در رنگ بندی‎ های مختلف تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شوند.

سقف کاذب ام دی اف و سقف مدرن:

سقف ام دی اف و سقف مدرن | پیرامید طرح

سقف ام‎ دی ‎اف متریالی نوین و ارزان است. یکی از سبک های نوظهور که جای خود را به سبک تجملاتی کلاسیک و سلطنتی داد سبک مدرن است. باعث شد که انسان به متریال های ارزان ساده و در دسترس رو بیاورد. سبک مدرن جای خود را در محیط های اداری مسکونی محکم کرده است. استفاده از الگوهای طرح دار و گل دار یکی از شیک ترین طرح‎ها در سال 2022 است. فضای زندگی و کاری شما را جذاب و منحصر به فرد می کند. شما می توانید از نور هالوژن برای برجسته کردن طرح استفاده کنید.

البته دست شما برای انتخاب متریال باز است. برای دیزاین و زیباسازی سقف می‎توان به این موارد اشاره کرد: سقف کاذب با ام دی اف، سقف کاذب چوب پلاست، سقف کناف گچی، سقف پلکسی گلاس، سقف‎های گچ بری، سقف گریلیوم، سقف شیشه ای، pvc و ترکیبی. هر کدام از موارد ذکر شده مزایا و معایب خاص خود را دارند.

طراحی سقف ام دی اف در آشپزخانه:

طراحی سقف ام دی اف آشپزخانه | پیرامید طرح

یکی از خصوصیات در طراحی آکادمیک دکوراسیون داخلی این است که هیچ چیز از قلم نمی ‎افتد. شما می ‎توانید با استفاده از پانل‎های سقفی mdf فضای زندگی و آشپزخانه را متفاوت کنید. در گذشته در طراحی دکوراسیون آشپزخانه بیشتر به کابینت‎ ها، نوع پوشش دیوار و کفپوش توجه می‌شد. سقف آشپزخانه را به لوستر محدود می‎ کردند. امروزه به دلیل نوع ساخت آشپزخانه‎ ها (اپن) طراحی و دیزاین آن مورد توجه قرار گرفته است.

در طراحی سقف آشپزخانه باید به چند نکته توجه کنید:

  • سبک طراحی و شکل دادن به ورق ام دی اف باید با سبک کابینت هماهنگ باشد. به طور مثال اگر از کابینت سبک کلاسیک استفاده می‎ کنید سقف نیز باید به سبک کلاسیک باشد. به طور مثال از ورق‎ های منبت و مشبک کاری که با cnc نقش و نگارهای آن طراحی شده ‎اند استفاده کنید.
  • علاوه بر سبک سقف آشپزخانه ام دی اف، باید به تناسب و هارمونی رنگ نیز توجه کرد. به طور اصولی باید رنگ سقف از رنگ دیوار روشن‎تر باشد و رنگ دیوار نسبت به کفپوش تناژ کمرنگ‎تری داشته باشد.
  • نیازی نیست جنس کابینت با جنس سقف تناسب داشته باشد. می ‎توانید برای روکش های براق از انواع سقف کاذب ام دی اف با روکش های هایگلاس، لمینت و… استفاده کنید.
  • به دلیل حرارتی که در آشپزخانه بر اثر پخت و پز ایجاد می شود ام دی اف یک گزینه مناسب است. در برابر انبساط و انقباض مقاوم است، در نتیجه دچار تاب خوردگی و ترک نمی‎شود.

استفاده از پانل ‎های چوبی برای سقف یک نقطه کانونی متمایز، پربافت و پرشخصیت را ارائه می‎دهد. برخی افراد به سبک کلاسیک علاقه دارند و می ‎خواهند سقف چوبی آشپزخانه را برای طراحی، انتخاب کنند. استفاده از سقف کاذب چوبی آشپزخانه از جنس mdf بهترین انتخاب است. طرح چوب ظاهری ماندگار و دلنشین ایجاد می‎کند.

تزیین سقف پذیرایی با ام دی اف:

سقف اتاق پذیرایی با ام دی اف | پیرامید طرح

سقف ام‎ دی ‎اف یکی از ایده ‎های مدرن برای محیط پذیرایی محسوب می‌شود. یکی از مکان‎ هایی که در خانه به زیبایی آن اهمیت می‎دهیم پذیرایی است. به طور مثال از نور مخفی در سقف استفاده کنیم. می‎توانید از نور مخفی سقف با ام دی اف بهره ببرید. نورهای مخفی با پانل ‎های mdf تاثیری باشکوه و پیچیده را در بافت دیوار و سقف ایجاد می‎ کنند. می‎ توانید از انواع ریسه ‎های مخفی نواری و تکی در سقف، برای طراحی نور مخفی ام دی اف استفاده کنید. دور لامپی ام دی اف برای دور انواع لامپ‎ های گرد، بیضی، کشیده و LED به کار می‎ رود و هیچ گونه محدودیتی ندارد. ورق یا تایل‎ های mdf توسط رابیتس یا قوطی پروفیل به سقف اصلی متصل می‌شوند.

شاید دوست داشته باشید تزیین سقف چشم نواز باشد و جلب توجه کند. در کنار نور مخفی با ام دی اف می‎توانید از تایل‎های مربع و مستطیل منبت کاری ام دی اف برای زیباتر کردن سقف استفاده کنید. حتی می‎توانید طرح و شکل سقف ام دی اف جدید را در امتداد دیوارپوش ام دی اف بسازید. در راستای دیوار پشت تلویزیون یا دیوار شومینه طراحی کنید تا یک نقطه کانونی زیبا خلق ‌شود.

مزایای کناف سقف با ام دی اف

 

مزایای سقف ام دی اف | پیرامید طرح

مزایایی که سقف ام‎ دی ‎اف دارد آن را به انتخابی منحصر به فرد برای هر فضا تبدیل کرده است. مزایای آن عبارتند از:

  • حذف چوب طبیعی و استفاده ازmdf یک گزینه ایده ‎آل است.
  • مهمترین مزیت mdf قیمت ارزان آن نسبت به دیگر سقف های کاذب است.
  • قابلیت ترکیب با انواع سقف کاذب مانند تایل pvc، ورق هایگلاس و… را دارد.
  • در برابر نفوذ حرارت و قارچ مقاوم است، به دلیل مواد رزینی که در آن استفاده می ‎شود.
  • قابلیت برش با دستگاه‎ های ویژه را دارد، همچنین می‎توان با دستگاه لیزر cnc کنده کاری را بر روی آن انجام داد.
  • برخلاف گذشته هیچگونه محدودیتی در نوع روکش و رنگ بندی وجود ندارد. به طرح چوب محدود نیست و می‌توانید آن را رنگ آمیزی کنید.
  • از دیگر مزایای استفاده ام دی اف در سقف که از نظر طراحان و معماران نیز قابل تایید می باشد و به ایده آل تر شدن محیط کمک شایانی می کند ،خاصیت چوب و گرم تر کردن فضای پیرامون آن می باشد.این محصول می تواند حس طبیعی بودن عنصر چوب را به محیط القا کند.

مهمترین نکته در اجرای سقف های فوق به طراحی ماهرانه آن برمی گردد. در نظر گرفتن میزان حجم به نسبت رنگ چوب مورد نیاز فضا کلیدی ترین نکته در اجرای این گونه طرح ها می باشد که طراحان خبره مجموعه پیرامید طرح با بهره گیری از تجارب فراوان در طراحی و اجرای پروژه های متعدد مسکونی و اداری ،شما را برای داشتن فضایی متفاوت و ایده آل به بهترین نتیجه ممکن خواهند رساند.